90/12/26
7:20 ع
شماره 240 صدف ویژه نوروز منتشر شد
ضمن تبریک فرا رسیدن سال نو و بهار طبیعت خدمت دوستان، به اطلاع می رساند دویست و چهلمین شماره نشریه صدف در 8 صفحه با مطالبی متنوع و خواندنی از قبیل خبر، گزارش، علم و فناوری، شعر و ادب، جاذبه های گردشگری، نقشه و نشانی مراکز سیاحتی و تفریحی و راهنمای سفر به استان هرمزگان خصوصا جزایر و مکان های دیدنی استان برای مسافران نوروزی منتشر شد.
نشریه صدف یکی از نشریات محلی استان هرمزگان است که به صاحب امتیازی و مدیر مسئولی عبدالحمید دلشاد و سردبیری حسین فریدونی در بندرعباس انتشار می یابد.
ایمیل نشریه: sadafnews@yahoo.com
90/12/21
9:42 ع
آیا زندگی را خواهیم فهمید؟
زندگی را نخواهیم فهمید اگر از همه گلهای سرخ دنیا متنفر باشیم فقط چون در کودکی وقتی خواستیم گلسرخی را بچینیم خاری در دستمان فرو رفته است؟
زندگی را نخواهیم فهمید اگر دیگر آرزو کردن و رویا دیدن را از یاد ببریم و جرات زندگی بهتر داشتن را لب تاقچه به فراموشی بسپاریم فقط به این خاطر که در گذشته یک یا چند تا از آرزوهایمان اجابت نشدند.
زندگی را نخواهیم فهمید اگرعزیزی را برای همیشه ترک کنیم فقط به این خاطر که در یک لحظه خطایی از او سر زد و حرکت اشتباهی انجام داد.
زندگی را نخواهیم فهمید اگر دیگر درس و مشق را رها کنیم و...........
به سراغ کتاب نرویم فقط چون در یک آزمون نمره خوبی به دست نیاوردیم و نتوانستیم یک سال قبول شویم.
زندگی را نخواهیم فهمید اگر دست از تلاش و کوشش برداریم فقط به این دلیل که یک بار در زندگی سماجت و پیگیری ما بینتیجه ماند.
زندگی را نخواهیم فهمید اگر همه دستهایی را که برای دوستی به سمت ما دراز میشوند، پس بزنیم فقط به این دلیل که یک روز، یک دوست غافل به ما خیانت کرد و از اعتماد ما سوءاستفاده کرد.
زندگی را هرگز نخواهیم فهمید اگر فقط چون یکبار در عشق شکست خوردیم دیگر جرات عاشق شدن را از دست بدهیم و از دلبستن بهراسیم.
زندگی را نخواهیم فهمید اگر همه شانسها و فرصتهای طلایی همین الان را نادیده بگیریم فقط به این خاطر که در یک یا چند تا از فرصتها موفق نبودهایم.
فراموش نکنیم که بسیاری اوقات در زندگی وقتی به در بستهای میرسیم و یکصد کلید در دستمان است، هرگز نباید انتظار داشته باشیم که کلید در بسته همان کلید اول باشد. شاید مجبور باشیم صبر کنیم و همه صد کلید را امتحان کنیم تا یکی از آنها در را باز کند. گاهی اوقات کلید صدم کلیدی است که در را باز میکند و شرط رسیدن به این کلید امتحان کردن نود و نه کلید دیگر است. یادمان باشد که زندگی را هرگز نخواهیم فهمید اگر کلید صدم را امتحان نکنیم فقط به این خاطر که نود و نه کلید قبلی جواب ندادند.
از روی همین زمین خوردنها و دوباره بلندشدنهاست که معنای زندگی فهمیده میشود و ما با تواناییها و قدرتهای درون خود بیشتر آشنا میشویم.
زندگی را نخواهیم فهمید اگر از ترس زمین خوردن هرگز قدم در جاده نگذاریم
90/12/4
8:11 ع
سید شکرا... زندوی:
لارستان باید به همان اهمیت و جایگاهی که در منطقه داشته برگردد
سید شکرا... زندوی کاندیدای مردم شهرستانهای لارستان، گراش و خنج در گفتگو با خبرنگار نشریه صدف گفت: لارستان یک پیشینه ی بسیار کهنی دارد. لارستان، زمانی هم از نظر وسعت، و هم قدمت و هم از نظر تاثیرگذاری بر مناطق اطراف، تقریبا می توان گفت منحصر بوده. اما امروز متاسفانه آن جایگاه خودش را از دست داده، دلیلش چیست؟ شاید دلایل مختلفی داشته باشد من همین را می خواهم عرض کنم که لارستان باید برگردد به همان اهمیت و جایگاهی که در منطقه داشته، و این به نظر من دست یافتنی است.
زندوی در ادامه به زیرساخت هایی اشاره می کند که در آینده پاسخگوی نیازهای منطقه باشد. او با اشاره به طرح های زیرساختی که در دوره مدیریتی اش در هرمزگان داشته، می گوید: با کمک مردم و کمک های دولت باید بتوانیم زیرساخت ها را ابتدا تعریف کنیم. وی معتقد به زیرساخت هایی است که پاسخگوی نیازهای منطقه در حال حاضر و آینده باشد. او با تاکید بر فقدان این زیرساخت ها در حال حاضر، گفت: اگر کسی امروز کارخانه ی عظیمی را بخواهد در لارستان احداث کند، مطمئناً در بحث نیازهای اساسی چون برق، آب، حمل و نقل، بهداشت، اسکان و امثالهم، دچار مشکل خواهد شد. وی با اذعان بر اینکه این کار امکانپذیر است در ادامه مباحث زیرساختی تشریح کرد: وظیفه ی یک نماینده در وهله ی نخست، وظیفه ی قانون گذاری است. یک نماینده باید آنچنان آشنای به قانون باشد که بتواند در جهت حل مشکلات مردم، پیشنهاد تصویب قوانینی را به مجلس بدهد و یا در این زمینه با سایر نماینده ها همکاری کند تا قوانینی در مجلس تصویب شود که بخشی از مشکلات مردم را حل کند و یا ضعف هایی که در مورد قوانین وجود دارد برطرف شود.
مردم وقتی نماینده ای را انتخاب می کنند از وی انتظاراتی دارند انتظار مردم این است که این نماینده نقطه اتصال بین مردم و دولت باشد به این معنی که نماینده بتواند مشکلات مردم را از طریق دولت حل کند، این نماینده به مثابه ی زبان مردم باشد و بتواند وکالت مردم را در این زمینه انجام دهد.
زندوی در این مورد به سفرهای رئیس جمهوری به استان فارس و تشریف فرمایی مقام معظم رهبری در دوره چهارساله اخیر به فارس و حتی لارستان اشاره می کند. و قدمشان را بسیار مبارک می داند. او معتقد است که از این فرصت های طلایی به خوبی می شود استفاده کرد. وی معتقد به رایزنی ها و انعکاس مشکلات مردم در پیش از این سفرهاست که باید به گوش مسئولین رسیده باشد تا مقامات عالی کشور وقتی به منطقه ای سفر می کنند شناختی از مشکلات و مسائل مردم داشته باشند.
زندوی در بحث ارتباطات به خبرنگار ما گفت: یک نماینده باید زبان گویایی داشته باشد که بتواند زبان مردم بوده و مشکلات مردم را با قدرت حل کند و یک نوع هماهنگی در منطقه بوجود بیاورد.
او در ادامه گفت: متاسفانه امروز، ما فاصله ای بین منطقه و مرکز حوزه انتخابیه می بینیم، باید سعی کنیم این اتصال بین منطقه و بین شهر لار دوباره برقرار شود، هم مردم شهر لار به مردم منطقه اعتماد کنند و هم مردم منطقه به لار اعتماد کنند ما باید این اعتماد را از دو طرف انشاالله بیشتر کنیم.
وی در بحث اشتغال نیروهای منطقه در ادارات و سطح مدیریت های کلان شهرستان گفت: در بحث نیروهای منطقه ای باید توازن برقرار شود وی با اعتقاد به شایسته سالاری ادامه داد: واقعاً باید نیروهایی به عرصه بیایند که از توانایی لازم و کافی برخوردار باشند؛ نباید کجایی بودن و روابط ملاک باشد. باید توانایی و شایستگی افراد را در نظر بگیریم.
زندوی می گوید اگر این شایسته سالاری حاکم شود دیگر هیچ کس نمی تواند خود را در دایره امنی احساس کند و هر کاری خواست بکند. وی معتقد است که همه باید پاسخگوی مردم باشند.
آن وقت است که مشکلات مردم به صورت روان حل خواهد شد و مردم به سهولت به خواسته هایشان خواهند رسید. وی معتقد است مشکلات و موانع اداری را باید از بین برد. زندوی می گوید برای اینکه بتوانیم بین مردم با مسئولین در منطقه تفاهم، صمیمیت و همدلی برقرار کنیم، باید شایسته سالاری در مناطق مختلف حوزه انتخابیه را در اولویت قرار دهیم.
دکتر زندوی تبیین کرد: متاسفانه بعضاً ذهنیت های منفی را ایجاد کرده اند که اگر یک شهرستانی و غیر از مرکز حوزه انتخابیه به عرصه رقابت بیاید و از سوی مردم انتخاب شود باعث می شود که در آینده لار تضعیف شود، ما باید این تفکر را از بین ببریم و اعلام می کنیم اگر یک غیر لاری هم بیاید دنبال سربلندی لارستان است، دنبال سربلندی گراش است، دنبال سربلندی خنج است و دنبال سربلندی تمام مناطق مختلف لارستان است. حضور یک غیر لاری اصلاً به این معنی نیست که او خودش را محدود به منطقه ای کند که حالا یا زادگاهش است و یا مورد تمایلش، خیر، بلکه یک نماینده باید فراتر از این ها فکر کند همه را با هم و با یک چشم ببیند.
زندوی معتقد است که یک نماینده همانطور که مشکلات را رصد می کند و می بیند، باید تهدیدها و هم فرصت ها را ببیند تا بتواند به شرایط مطلوب و ایده آل هر لارستانی، خنجی و گراشی دست پیدا کند.
از تجربه مردم لار در دوره نمایندگی مجلس هشتم می پرسیم که خواه ناخواه نارضایتی هایی از انتخاب یک نماینده غیر لاری مشهود بود، شما در صورتی که به مجلس راه یابید چه برنامه هایی برای جلب رضایت مردم شریف لار دارید.
زندوی در این مورد به خبرنگار صدف گفت: من از عهده این کار بر می آیم که نظر و ذهنیت مردم شریف لار را نسبت به وجود یک نماینده غیر لاری برطرف کنم. من این تغییر ذهنیت را با عمل نشان خواهم داد من طوری عمل خواهم کرد که مردم لار احساس کنند که ما هم برای خدمت به لار و لارستان و همه مناطق دیگر آمده ایم.
سید شکرا... زندوی ادامه داد: ما باید نگاه کنیم به پیشینه ها و بخشی از ندانم کاری هایی که نمی شود در آن ها تعمد دید بلکه گاهی مسیر به سمتی بوده که به اینجاها کشیده شده؛ من معتقدم اگر با تدبیر و درایت و تفاهم کار شود کار به اینجاها کشیده نمی شود. باید کاری کرد که همان شهروند لاری که احیاناً مخالف حضور غیر لاری بوده، به صحنه بیاید و از پتانسیل ها و ظرفیت هایش در جهت توسعه لار و لارستان استفاده کنیم. تا در آینده بتواند اثر بخش باشد. زندوی معتقد است که می تواند در سطح منطقه تفاهمی را ایجاد کند که تمامی مسائل قومی و مذهبی اگر احیاناً ذره ای هم وجود دارد کاملاً برطرف شود و به یک همدلی بین مردم لارستان، خنج و گراش رسید.
در بحث پیاده سازی الگوی مدیریتی و تعاملی که با سایر دستگاه ها در هرمزگان داشته از زندوی می پرسیم که با توجه به وجود تکثر قومیت ها و مذاهب چطور می خواهید این تعامل را در لارستان، خنج و گراش پیاده کنید؟
همانطور که ما در ادوار مختلف با کسانی که در مقاطع مختلف به عرصه آمده اند ارتباطاتی داشتیم و این روابط را حفظ کردیم به طوری که تنها به ایام انتخابات محدود نشده، می توانیم این را در لارستان پیاده کنیم. اگرچه ما در لارستان به حمدالله امروز اختلافات قومی و مذهبی نداریم ولی قطعاً یک سری مشکلات در حوزه مسائل کاری و مسائل اجرایی وجود دارد که این را هم باید نشست و با تعامل و تفاهم حل کرد. به نظر من با توجه به نظر مقام معظم رهبری اگر ما امروز بخواهیم در دنیا حرفی برای گفتن داشته باشیم باید اول مشکلات درون خودمان را حل کنیم. امروز بسیاری از کشورهایی که آبستن حوادث هستند و یا حوادثی در کشورهایی اتفاق افتاده عموماً برادران اهل سنت هستند اگر ما نتوانیم در کشور خودمان به یک تعامل برسیم قطعاً انقلاب ما نمی تواند یک الگویی برای آن ها باشد. ما باید کاری کنیم که در تمامی زمینه ها الگویی برای سایر کشورهای اسلامی باشیم.
امروز کشور ما در زمینه ی علمی یک کشور الگوست. در زمینه ی انقلابی ما برای کشورهای اسلامی یک الگوی انقلابی هستیم.
در تعامل با مسائل مذهبی هم باید بتوانیم یک الگو باشیم و به نظر من این کار امکانپذیر است.
ممکن است این سوال در ذهن خیلی ها باشد که سیدشکرالله زندوی چه برنامه ای دارد؟ اگر به مجلس راه یافت این نماینده مجلس برای آینده چه برنامه ها و اهدافی دارد؟
زندوی می گوید ما باید برنامه هایمان را به صورت شفاف با مردم در میان بگذاریم مردم باید بدانند که بر چه اساسی رای می دهند. اولاً همانطور که عرض کردم یک نماینده در وهله اول وظیفه قانون گذاری و نظارت در مجلس به عهده دارد یعنی ما وکیل مردم باشیم در تصویب قوانینی که در جهت رفاه مردم، آسایش مردم، امنیت مردم، ترقی و تعالی مردم و عزت ایران اسلامی باشد. این بحث اول ماست که قطعاً ما پیگیر آن هستیم و خواهیم بود. من شخصاً اهل نظر هستم و در این زمینه هفده سال مدیر یک تشکیلات فرهنگی بوده ام در مسائل اقتصادی هم حرف برای گفتن دارم مقالات زیادی را در این زمینه نوشته ام که بعضاً روی سایت اینجانب موجود است بنده مسائل، نیازها و مباحثی را در این زمینه شناسایی کرده ام که قطعاً در زمینه اقتصادی کشور راهگشا خواهد بود. در مسائل اجتماعی هم که سال های متمادی در این زمینه فعالیت داشته ام و نتیجه بخش بوده است. اما با توجه به انتظاراتی که مردم در بحث مسائل منطقه ای دارند باید عرض کنم که ما تمام سعی مان این است که زبان مردم باشیم. امروز بعضاً مردم مشکلاتی دارند و کسی نیست به دادشان برسد. من معتقدم یک نماینده باید بتواند گره های مشکل مردم را بگشاید و در واقع زبان مردم باشد. انشاالله ارتباطی بین مردم و مسئولین در مرکز ایجاد خواهیم کرد که مشکلات مردم و علی الخصوص مسائل کلی منطقه را از طریق نماینده به راحتی حل و فصل کنیم. سوم اینکه با تعاملی که انشاالله با دولت خواهیم داشت امکانات و اعتبارات و ظرفیت هایی که در مرکز وجود دارد به منطقه منتقل خواهیم کرد. نقش نماینده در سطح کلان برای جذب اعتبارات بسیار اهمیت دارد و این شدنی است.
زندوی در بحث اشتغال گفت: این موضوعی است دوطرفه که یک سمت آن دولت و طرف دیگرش مردم هستند. ما باید در بحث اشتغال بتوانیم موانع موجود مثل قوانین دست و پاگیر در برخی ادارات مرتبط با این موضوع، دست اندازها و موانع اداری را از بین ببریم. از طرفی مردم را هم تشویق به سرمایه گذاری کنیم تا از این طریق بتوانیم بخشی از معضل اشتغال جوانان را حل کنیم. بیکاری در کل حوزه انتخابیه بیداد می کند یکی از دلایلش همین مهاجرت هاست که بسیاری از مردم این حوزه در هرمزگان، شهرها و استان های دیگر فعالیت می کنند. مردم این خطه مردمی خوش فکر و سخت کوشند دلیلش هم همین رفاه نسبی آنان است. خودشان تلاش کرده اند وگرنه لارستان، خنج و گراش یک منطقه خشک و کم آبی است که نه کارخانه و منابع اشتغالزایی در حد گسترده و پاسخگو دارد و نه منطقه ی چنان حاصلخیزی است. سخت کوشی شان از سویی و بلندنظری اشان از دیگر سوی باعث شده که مردم دستشان به جیب خودشان باشد؛ مردمان لارستان هر جا رفته اند با خود آبادی به همراه آورده اند. نمونه اش همین استان هرمزگان است.
به گزارش خبرنگار صدف مردمان لارستان کهن که زندوی از سخت کوشی و بلندنظری آنان می گوید مردمانی اند که به زعم خیلی از تحلیل گران مسائل اقتصادی کشورهای حوزه خلیج فارس علی الخصوص امارات متحده عربی، شالوده ترقی و پیشرفت آن را در چهل سال پیش گذاشته اند. و بی تردید دکتر زندوی دست بر پتانسیل های قوی گذاشته که اگر مسئولین پیگیر این قضایا باشند بی شک، لارستان در جنوب کشور خواهد درخشید. و صد البته مستلزم همدلی های تازه است.
یکی دیگر از مباحثی که سیدشکرالله زندوی سخت به دنبال آن است بحث خطوط ریلی راه آهن است که لارستان خنج و گراش را به خطوط ریلی سراسر کشور پیوند خواهد زد. گسترش فرودگاه، راه ترانزیتی بندرعباس، و راه هایی که شهرستان خنج را به عسلویه وصل کند از دیگر برنامه های اوست که زندوی می گوید به شدت پیگیر این موضوعات هستم. خشکسالی و بی آبی کشاورزان، مهاجرت به شهرها را بدنبال دارد. کمبود آب در لارستان از دیگر مشکلاتی است که در برنامه های این نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی قرار دارد. زندوی با توجه به کمبود آب کشاورزی و آب شرب مردم راهکارهایی چون احداث سد، آبگیرها و تامین آب های سفره زیرزمینی را در برنامه دارد. زندوی معتقد است که به بخش کشاورزی باید رونق داد چرا که با این روند فعلی و تعدد چاه های موجود، در آینده منطقه با خشکسالی مواجه خواهد شد که اگر از امروز به فکر چاره ای برای این بخش نباشیم آسیب های جبران ناپذیری به بار خواهد آمد.
زندوی در کنار توجهات ویژه اش به بخش کشاورزی، بحث صنایع تبدیلی را پیش می کشد که علاوه بر درآمدزایی برای کشاورزان، این صنایع می تواند اشتغال عظیمی را ایجاد کند. شاید لارستان واقعاً از کمبود این صنایع رنج می برد و اینست که کشاورزان رغبتی برای توسعه کشت و کار ندارند ولی با وجود صنایع تبدیلی می توانند محصولات خود را در بازارهای کشور و خارج از کشور عرضه کنند.
این ها و بسیاری از برنامه های این چنینی از جمله برنامه های آتی این نامزده انتخابات مجلس است که مشکلات بخش کشاورزی لارستان را به طور کامل مرتفع خواهد کرد.
زندوی از مسئله ارتقای شهرها و بخش هایی که استحقاق آن را دارند هم غافل نمانده و سخت پی گیر این قضیه است.
دکتر زندوی در بحث ارتقای سیاسی اوز، جویم و بنارویه، صلاحیت ها و شایستگی ها را در حد کافی می بیند. او به سفر دکتر احمدی نژاد به اوز و قولی که به مردم شریف اوز داده اشاره می کند و خود را موظف می داند که پی گیر این خواسته ی بحق مردم باشد. سیدشکرالله زندوی ارتقای جویم و بنارویه را نیز در راستای ارتقای لارستان، حق این مردمان شریف برشمرده و این بخش ها را که از سابقه ی کهن و دیرینی برخوردارند شایسته ی ارتقا می داند. او می گوید حتماً و بی تردید این قضایا را پیگیری خواهم کرد و مردم این خطه از لارستان کهن نیز به آنچه شایستگی آن را دارند، انشاالله خواهند رسید. زندوی در این باره معتقد است هرچه تعداد شهرستان های لارستان را افزایش دهیم در واقع شانس استان شدن لارستان را بیشتر کرده ایم. وی معتقد به توسعه شبکه گازرسانی به همه مناطق و احداث و راه اندازی مراکز بهداشتی و درمانی و فعال کردن فضاهای موجود در این زمینه و همچنین سروسامان دادن به وضعیت بهسازی و زیبا سازی روستاهاست. او می گوید در عصر ارتباطات و انفجار اطلاعات هنوز مناطقی از حوزه انتخابیه از امکانات مخابراتی و ارتباطی از قبیل تلفن ثابت و همراه و دسترسی به اینترنت بی بهره اند که باید چاره اندیشی کرد. وی می گوید متاسفانه هنوز مناطقی از این حوزه فاقد آب آشامیدنی سالم و بهداشتی است و مسائل مختلف دیگر که ما به دنبال رفع این مشکلات خواهیم بود.
آخرین سوال ما در مورد ترکیب سیاسی آینده مجلس شورای اسلامی است که دکتر زندوی چه پیش بینی از ترکیب سیاسی مجلس در دور نهم دارد و آیا او می تواند با این ترکیب سیاسی برنامه ها و اهدافش را پیش ببرد؟
زندوی می گوید اصول گرایان مجلس آینده را در دست خواهند داشت. از آنجا که اصول گرایان در درون خود از انشعاب ها، ائتلاف ها و جبهه های دیگری برخوردارند، زندوی اعتقاد دارد که با همفکری و همکاری با اصول گرایان قطعاً می تواند برنامه هایش را پیش ببرد.
وی در ادامه همچنین به برخی تخریب ها از سوی افراد مختلف اشاره کرد و گفت: متاسفانه برخی افراد تبلیغات سوئی علیه اینجانب بین مردم شریف شهر لار کرده اند که به ناحق برخی را نسبت به من حساس کرده اند. من از همین جا می خواهم به مردم لار پیام بدهم که بیرم در ادوار مختلف با لار همکاری کرده؛ در زمان جدایی لامرد از لارستان، بیرم با لار همکاری کرده و نخواسته به طرف لامرد برود، در جریان شهرستان شدن گراش باز به همین صورت بیرم با لار همکاری کرده در حالی که برخی در لار هنوز نسبت به غیر لاری حساسیت نشان می دهند.
من همین جا عرض می کنم ارادت خاصی نسبت به بزرگان منطقه و لار دارم علی الخصوص حضرت آیت الله سید عبدالعلی آیت اللهی و حضرت آیت الله سیدمجتبی موسوی لاری که ارادت تامّی دارم و برای این بزرگان احترام قائلم.
همین طور برای مردم شریف لار و همه منطقه احترام خاصی قائلم. و قطعاً در دوره نمایندگی خواهند دید که ما به دنبال ارتقای لارستان و به دنبال سربلندی کل منطقه و حوزه انتخابیه هستیم نه به دنبال زمین زدن جایی خاص.
بلکه ما همانطور که به اهالی کل منطقه علاقه داریم به مردم شریف لار نیز علاقه مندیم و دوستشان داریم و مردم بیرم این را ثابت کرده اند. تمام تلاشمان این است که انشاالله این مردم را سربلند و سرافرازشان کنیم. در منطقه هم سعی خواهیم کرد هر کسی به حقوق حقه ی خودش برسد.
در پایان جهت استحضار مردم شریف حوزه انتخابیه سه نکته عرض میکنم:
1- اینجانب به همه کاندیداها احترام می گذارم و هرگز راضی به تخریب آنها نیستم. همه به حمد الله نیروهای خوب و مثبتی هستند اما توانمندی ها متفاوت است باید اخلاق اسلامی را در انتخابات رعایت کنیم و برای جذب آرای بیشتر به تخریب رقیب نپردازیم چرا که اثرش معکوس خواهد بود. به حمد الله مردم ما بصیر و آگاه هستند و خوب و بد را تشخیص می دهند و به طرفداران کاندیداها هم توصیه میکنم سعی کنیم به جای تخریب رقبا به بیان برجستگی ها و توانمندی ها و برنامه های کاندیداهای محبوب خود بپردازیم تا اخلاق انتخاباتی نهادینه شود.
2- به مردم شریف حوزه انتخابیه عرض میکنم متاسفانه هر چه به زمان برگزاری انتخابات نزدیکتر می شویم بازار تخریب و شایعات و دروغ پراکنی از سوی مفسدان و بدخواهان و آنانی که منافع حرام خود را در خطر می بینند بیشتر می شود. باید هوشیارانه از کنار شایعات گذشت و با دامن زدن خود را در کار زشت عده ای دین فروش سهیم نکنیم. مثلا شایعه می سازند زندوی آمده است که فقط بیرم را شهرستان کند یا بعضی از مناطق منطقه دیگر از خنج، گراش، اوز و صحرای باغ به بیرم ملحق کند که این یک دروغ بزرگ است. بنده اعتقاد دارم بخش های اوز، جویم و بنارویه در اولویت است. و هیچ برنامه ای برای الحاق دیگر مناطق به بیرم ندارد یا اینکه در بین تشیع شایعه می سازند زندوی سنی شده و با دست بسته نماز می خواند و در بین برادران اهل سنت شایعه می سازند که اگر زندوی به قدرت برسد با اهل سنت میانه خوبی نخواهد داشت. یا ممکن است شایعه کنند فلانی از انتخابات کناره گیری کرده یا به نفع دیگری کنار رفته. با این شایعات و دروغ ها راه به جایی نخواهد برد. بنده به این دروغ سازان و شایعه پراکنان توصیه میکنم بیش از این خود را به زحمت نیندازید زیرا مردم ما فهیم و آگاه هستند و حقایق را تشخیص می دهند.
3- از همه عزیزانی که در این راه پر نشیب و فراز با ما همراه شده اند تشکر می کنم و می گویم از این شایعات و هیاهوها نترسید و محکم در میدان بمانید. انشاالله خدا با ماست و در روز 12 اسفند با مشارکت حداکثری پیروزی خودتان را تثبیت کنید تا در آینده نزدیک دست در دست هم با پیروی از مقام عظمای ولایت حضرت آیت الله العظمی خامنه ای برای تحکیم پایه های نظام مقدس جمهوری اسلامی و ارزش های والای آن و ساختن ایرانی آباد و شکوفایی حوزه انتخابیه بکوشیم. و افتخار و سربلندی به ارمغان آوریم. انشالله